top of page
Modellens undre yta

Trådlyft - ansiktslyft

Ansiktslyft

Samtliga ansiktslyft med trådning är utförda av specialistläkaren Fereshteh Olofsson.

Certifierad injektionsbehandlare och innehar patientförsäkring. 

Kontakt med läkare: fereshteholofsson@gmail.com / 070 769 34 97

Trådlyft

Är ett fantastiskt sätt att få ansiktslyft, utan kirurgi; inga ärr och ingen konvalescens. Behandlingen görs i lokalbedövning. Två olika sorters absoerberbara trådar finns att tillgå: Hullingtrådar för lyft och Monotrådar, främst för ökad volym. En kombination av de två är att föredra. Direkt efter behandlingen syns en lyft, men förbättring sker kontinuerligt, då hela hudstrukturen förbättras. Efter 3-4 månader har slutresultatet av behandlingen uppnåtts.

 

Läkarkonsultation är nödvändig inför behandlingen för genomgång av anamnes och höra vad just Du har för tankar kring och mål med behandlingen, så vi tillsammans kan planera för att uppnå dit. Du får möjlighet att ställa dina frågor och få svar på dem för att sedan tänka igenom i lugn och ro hemma. Ny tid får du till veckan efter för att genomföra behandlingen. Priset på behandlingen är beroende av hur många trådar som används. Ett kostnadsförslag lämnas vid konsultationen efter dina önskemål.

 

Efter genomgången behandling får du ny tid för konstnadsfri uppföljning efter ca 3 månader. Behandlingsresultat och effektens längd beror på din ålder, var i ansiktet behandlats, hudtyp, hur väl du tar hand om både din hud och hela dig. Vanligtvis håller effekten mellan 8-12 månader. Underhållsbehandling rekommenderas. Kombinationsbehandlingar är att föredra för bästa behandlingsresultat.  Lyft av panna, ögonbryn, hals, nasolabiala linjer, dubbelhaka och kind utförs.  Priset är helt beroende av hur många trådar, som används. 

Fullface Trådlyft - Pris lämnas vid konsultation, eftersom det är beroende av hur många trådar som går åt.

Trådlyft Foxy Eyes och ögonbrynslyft 7000:-

Trådlyft käklinje och dubbelhaka 11.500:-

Trådlyft Kinder 11.000:-

Trådlyft Ögonbrynlyft 5400:-

Läkarkonsultation 500:-

Trådlyft
bottom of page